Indiferent ce smartphone varf de gama au, utilizatorii intampina aceeasi problema: bateria lui se termina prea repede.

ce-telefon-se-incarca-cel-mai-repede-rezultatul-este-surprinzator_size1

Cand telefonul tau e aproape fara energie si mai ai doar 15 minute ca sa il incarci, treci printr-un moment dificil. Cei de la Tom’s Guidestiu ce inseamna asta, asa ca au luat mai multe telefoane de varf aflate acum pe piata si au vrut sa le testeze si sa le compare.

Potrivit datelor lor, Asus Zenfone 2 isi incarca cel mai mult bateria daca ai la dispozitie un interval scurt de timp, insa Samsung Galaxy S6 a fost cel care a ajuns cel mai repede la o incarcare 80%. Cat despre iPhone 6, acesta n-a prea reusit sa performeze.

Testul de incarcare-fulger, intr-un interval de timp de 5 minute, a fost castigat de Asus Zenfone 2, care reuseste sa ajunga la 17%. La aceasta categorie, iPhone 6 ocupa ultimul loc.

Dupa 15 minute de stat in priza, tot telefonul de la Asus este pe prima pozitie. Samsung Galaxy S6 vine, insa, tare din urma. iPhone 6 incheie si aici plutonul.

Cursa devine si mai intensa atunci cand telefoanele stau in priza timp de 30 de minute. Asus este din nou la conducere, dar Samsung recupereaza, iar iPhone 6 ii cedeaza ultimul loc lui OnePlus 2, care incepuse jocul promitator.

La capitolul cat timp trebuie sa treaca pana cand bateria smartphone-ului e incarcata complet, invingator la puncte este Samsung Galaxy S6, cu o ora si 22 de minute. Din nou, pe ultimul loc apare iPhone 6.